Mijn ambitie als trouwambtenaar is om jullie dé trouwceremonie te brengen die bij jullie hoort! Op een vaste of een door jullie gekozen locatie. Of dat nu in een weiland tussen de koeien is, op een berg in Zwitserland of gewoon je eigen mooie trouwzaal in je woonplaats. Ik sta bijna overal voor open.

De huwelijksceremonie

Ik ga ervoor om deze zo warm en persoonlijk mogelijk te maken. Waarin de lach, de traan, en alles wat er bij hoort een blijvende mooie herinnering bij jullie achterlaat. Ik hoop dat "mijn bruidsparen" jaren later nog met plezier aan hun moment terug zullen denken!

“Woorden schieten te kort, je hebt onzehuwelijksceremonie onvergetelijk gemaakt...”

Gastvrouw

Ik werk graag samen met gastvrouw Monique van Wensveen. Lees en je begrijpt waarom!

Monique van Wensveen is al jarenlang een goede vriendin. Door plezier te delen, verdubbelt het en daarom gaan wij vrijwel altijd samen op pad. Monique heeft een warme persoonlijkheid met een aangeboren organisatie talent. Monique vervult de rol van gastvrouw en levert daarmee een onmisbare bijdrage aan de huwelijksceremonie. Zij stelt de gasten op hun gemak en begeleidt de huwelijksgasten naar hun zitplaatsen. 

Monique van Wensveen als Bode

Verdere taken die zij voor haar rekening neemt zijn bijvoorbeeld het afspelen van muziek, ondertekenen aktes etc. Kortom Monique zorgt voor een vlekkeloos en praktisch verloop van jullie huwelijksceremonie. In goede samenwerking laten we in een persoonlijke ontspannen sfeer niets aan het toeval over! 

Kies je voor mij... Laat niets aan het toeval over en reserveer gastvrouw Monique erbij!