Heidy  & Mark

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Heidy & Mark

” 25 jaar samen, FEEST met een onverwachte wending!”

1 oktober 2017 was de dag dat wij onze vrienden en familie hadden verrast met een huwelijksfeest. Een dag om met een fijn en warm gevoel op terug te kijken. Wat hebben we genoten van alle verraste blikken van iedereen en Jeanette zat ook in het complot! Niemand hadden we verteld over onze plannen van die dag.

We hadden iedereen uitgenodigd voor een tuinfeest omdat wij al 25 jaar samen zijn! Dat is toch een feestje waard vonden wij. Helemaal bijzonder zou het zijn om dan ook te gaan trouwen, maar dan zouden we dit gedeelte geheim houden!

We verstuurden uitnodigingen voor een gezellig tuinfeest met hapje, drankje en muziek bij de theetuin in Vierakker. Toen moesten we natuurlijk wel alle officiële zaken regelen rondom het huwelijk. Locatie hadden we inmiddels…nu de trouwambtenaar. De eerste die we uitnodigden was Jeanette. Dat voelde meteen goed! Jeanette moest het gewoon worden! De klik was er en het was een gezellig, ontspannen, “ ons kent ons”  gesprek. Helemaal prima! Jeanette kwam met leuke tips en samen hebben we er een topfeestje van gemaakt.

Op de dag zelf was iedereen lekker ontspannen aanwezig. Het was mooi weer en we genoten van de gezelligheid! We hadden afgesproken dat Jeanette later zou arriveren met onze hond Billy, als haar assistent op 4 poten. Billy droeg een kruikje onder zijn halsband waar de ringen in zaten. We vroegen aan onze familie en vrienden om even samen te komen voor een groepsfoto in het theatergedeelte van de theetuin, daar stonden inmiddels al muzikanten en de fotografen (die ook in het complot zaten). Nietsvermoedend liep iedereen die kant op en het was gekke bekken trekken naar de camera! Superleuk! Maar toen….daar kwam Jeanette aan in haar toga! Met Billy! Je zag iedereen denken….Jeanette maakte een mooie entree en maakte iedereen duidelijk dat zij allemaal getuige waren van ons huwelijksfeest.

Dat was natuurlijk even een onverwachte wending! Maar wat hebben we een warme complimenten en felicitaties mogen ontvangen. Jeanette maakte het helemaal af door gewoon lekker zichzelf te zijn, ontspannen, met humor en een heel leuk verhaal! We zijn heel blij dat wij deze dag met Jeanette als onze trouwambtenaar hebben mogen meemaken. Natuurlijk was dit voor ons ook allemaal spannend, maar met Jeanette haar hulp was het voor ons ook alleen maar genieten!!!

Bedankt lieve Jeanette! Je hebt onze dag, helemaal de dag laten zijn die wij voor ogen hadden!

Liefs,   Mark en Heidy –X-