Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

“Waardevol en dierbaar, een dag om nooit te vergeten”

Lieve Jeanette

Eindelijk mocht je ons dan trouwen! In het prille begin van onze relatie nu 20 jaar geleden keek je aan de zijlijn mee, jij en jouw mooie zoon Thom die als leerling bij mij in de klas zat. Later, elke keer als wij jou tegen kwamen vroeg je wanneer wij eindelijk eens een keertje gingen trouwen, sterker nog via via kregen wij ook de vraag namens jou wanneer het eindelijk eens tijd werd voor een huwelijk. 🙂 Op 2 juli 2019 was het dan eindelijk zo ver, in een klein gezelschap waaronder onze drie mooie dochters zeiden wij “ja” tegen elkaar in de trouwzaal van de gemeente Zutphen.

De ceremonie was heel persoonlijk, ontroerend en oprecht. Met onze dierbaren heb jij alles tot in de puntjes voorbereid en verzorgd. Er is veel gelachen en er zijn ook veel tranen gevloeid. Het was een bijzondere verassing dat Thom ons als chauffeur met jouw auto kwam ophalen, bij de ceremonie bleef en dat jullie naar de huwelijksvoltrekking mee gingen naar Talamini waar we met mijn klas een ijsje gingen eten. Alles is uniek vastgelegd op foto door Danielle Depau en haar man. Dit ook op jouw advies.

Lieve Jeanette, lieve Thom, bedankt voor deze heel speciale dag in ons leven, dit hadden wij eerlijk gezegd niet zo ingeschat. Waardevol en dierbaar, een dag om nooit te vergeten!

Liefs en leve de liefde
Eric en Annemieke

Fotocredits; Daniela Depau & Victor Ledeboer