Over mij

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Over mij

“Ik heb het leven lief” was het slotgedicht bij mijn eigen huwelijk. Het is een leidraad geworden in mijn eigen leven.

Of je nu van gedichten houdt of niet, waar het mij om gaat is de ervaring van hét moment. Dat je geraakt wordt en het beleeft, het voelt en het ontvangt. De lach én de traan. Zo’n moment gun ik ieder paar dat van plan is te gaan trouwen. Geïnspireerd door onze toenmalige trouwambtenaar ben ik zelf trouwambtenaar geworden. In 2008 ging mijn wens in vervulling en sindsdien heb ik vele mooie huwelijksvoltrekkingen en ceremonies mogen leiden.

Ik ben gek op mensen en wil graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van anderen. Ik beschik inmiddels over een rijkdom aan levenservaring; het leven heeft mij aangeraakt met haar mooie en minder mooie momenten. Het organiseren van een persoonlijke, warme en sfeervolle trouwceremonie met humor, diepgang, een lach en een traan is me dan ook op het lijf geschreven.

De liefde tussen mensen is waar ik voor val. Is de liefde oprecht, dan voltrek ik het huwelijk; ik word niet gehinderd door gewetensbezwaren. Als ‘mijn bruidsparen’ jaren later nog met veel plezier terugdenken aan hun ceremonie, is mijn missie geslaagd.

Contact opnemen

“Ik heb het leven lief”

Toon Hermans