Trouwen, gewoon heel bijzonder….ook in bijzondere tijden

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Trouwen, gewoon heel bijzonder….ook in bijzondere tijden

De kaarten verstuurd en alles voorbereid… En daarna… Tja, Corona.

Erik en Rafaëla hadden zich er zo op verheugd en toen leek, ja toen leek alles in duigen te vallen.

Maar gelukkig was daar de kunst van het omdenken!

Kiezen voor kansen en flexibel zijn. Positieve ideeën ontstonden, enthousiast overleggen met elkaar en oké eerlijk is eerlijk er was wel het één en ander voor nodig om het te regelen.. Maar het lukte!

De Gemeente Zutphen was welwillend en Het Koelhuis regelde alles wat nodig bleek om toch de 15de mei 2020 te kunnen vieren. Fotograaf Valerie Visschedijk was één en al enthousiasme en ook ik kon niet wachten!

Na de nodige aanpassingen; bellen, mailen, veranderen, inkorten – geheim overleg met de moeder van de bruidegom, brainstormen met een lief vriendinnetje – hoe hou ik die 1.5 m de RIVM-regels op orde? En toen de GO: “We gaan ervoor!”

En zo werd 15 mei 2020 een dag die anders dan anders verliep, maar er werd mooi wel -Gewoon, heel bijzonder – getrouwd! Ee werd een tipje van de sluier opgelicht.. Een aangepaste, maar niet minder liefdevolle ceremonie. Met lieve oma’s op de 1ste rij – op 1.5.m – trotse ouders en lieve getuigen en vooral een stralend en blij bruidspaar. Hun dag werd alsnog gevierd en het was een droom die uitkwam.

En ja, ook een trotse en harstikke blijde BABS was aanwezig, want wat was het top om ondanks Corona-tijd toch een huwelijk te mogen voltrekken! En wat voor een huwelijk Erik en Rafaëla!

De liefde en het leven werden volop gevierd; intiem en uitbundig, liefdevol en met veel lol. Serieus en met een knipoog, een stralende lach en een minitraan.

Trouwen, gewoon heel bijzonder….ook in bijzondere tijden.

Trots mocht ik de veren uitdelen. Aan mijn lieve bruidspaar Erik en Rafaëla en aan hun getuigen zodat we 1.5m afstand hielden tijdens het ondertekenen van de akte.

Geheel in stijl van het huwelijk in de kleur groen.. En weet je wat zo leuk is? Volgend jaar 15 mei 2021 gaan we het ‘gewoon heel bijzonder’ nog een keertje overdoen!

En natuurlijk bij deze ook een dikke veer voor de lieve ouders, oma’s, Het Koelhuis, de gemeente Zutphen, MCHL grafisch ontwerp, Valerie Visschedijk fotografie voor haar fantastische foto’s en Tim de ceremoniemeester (die eigenlijk geen ceremoniemeester was maar dat moest zijn van mij J) en oké, ik doe het niet snel.. Eigenlijk nooit.. Maar deze keer (vooruit) geef ik mijzelf ook een dikke veer. Gewoon omdat ik het ook heb verdiend haha. TROTS!! Lang leve de liefde!