Gefeliciteerd bruidspaar!

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Gefeliciteerd bruidspaar!

jeanette

 
 
 
Vrijdag 24 mei was er bij de Kleine Wildenberg een huwelijksvoltrekking! Sinds kort mag iedereen zelf een trouwambtenaar en een locatie kiezen voor hun trouwerij. Wij zijn dan ook vereerd dat Jorrit & Janneke hiervoor onze boerderij hebben uitgekozen en wel in het Ruspunt “Middenin” de wei, tussen de koeien!
Wat in de voorspelling een koude en gure dag zou worden, werd gelukkig een prachtige overwegend zonnige bruiloft. Met veel zorg en aandacht is er gewerkt, dat was te zien aan de vele mooie details gedurende de dag!
De aankomst in de oranje kever was sprookjesachtig, even mochten de speciaal voor de gelegenheid bedrukte paraplu’s de lucht in, de rode loper gespreid tussen een bloemenrij door het weiland, de bloemblaadjes en balonnen gereed. Babs (buitengewoon ambtenaar burgelijke stand) Jeanette was persoonlijk en enthousiast vertelde ze over het bruidspaar waarna de bruid en bruidegom volmondig JA antwoorden.
Oh ja, de bruidegom op witte klompen en ook de trouwambtenaar had voor de gelegenheid een paar klompen aan, boerologisch!
Lieve Janneke, Jorrit, Jannick en Chiel, van Harte Gefeliciteerd en heel veel geluk gewenst namens iedereen van Boerderij de Kleine Wildenberg!