Elsemiek & Jorn

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Elsemiek & Jorn

“De glimlachen en tranen wisselden elkaar veelvuldig af. ”

Vanaf het eerste tot en met het laatste contact verliep alles op een informele en ontspannen manier, zoals wij dit graag wilden. Er werd tussendoor veel gelachen, maar altijd ging de volledige aandacht naar ons als bruidspaar uit.

We wilden een bruiloft creëren waarbij alles niet te formeel moest zijn en daarom besloten we onze eigen trouwambtenaar uit te zoeken. Onze keuze viel al heel snel op Jeanette, omdat we vooraf van meerdere mensen hoorden dat zij dit geweldig leuk doet en dat bleek ook helemaal te kloppen! Vanaf het eerste tot en met het laatste contact verliep alles op een informele en ontspannen manier, zoals wij dit graag wilden. Er werd tussendoor veel gelachen, maar altijd ging de volledige aandacht naar ons als bruidspaar uit.

Jeanette weet exact waar zij mee bezig is en voelt precies aan wat een bruidspaar wil. Samen met de verhalen van familie, getuigen en vrienden (die zij na de gesprekken met ons bij elkaar verzamelde) heeft ze ons op een ontzettend positieve manier weten te verrassen tijdens de ceremonie zelf. Haar enthousiasme, kunde en creativiteit in combinatie met onze wensen, is een uitstekend recept gebleken voor op de dag zelf.

De glimlachen en tranen wisselden elkaar veelvuldig af. De tissues waren soms niet om aan te slepen (zelfs ook bij een aantal mannen)! Onze families en vrienden genoten zichtbaar, maar natuurlijk hebben wij als bruidspaar waarschijnlijk wel het meeste genoten. Bedankt Jeanette, mede door jouw bijdrage is onze bruiloft een onvergetelijke dag geworden!

Elsemiek & Jorn