George & Lieselotte

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

George & Lieselotte

“Ja zeggen tegen elkaar voelde extra bijzonder door de uitgebreide verhalen die we daarvoor gehoord hadden.”

Langzaam beginnen wij aan het idee te wennen dat wij toch echt getrouwd zijn en dat alles dankzij jou. Door jou prachtige woorden kunnen wij terug kijken op een prachtige avond. De persoonlijke ceremonie en het feest moesten het belangrijkst worden en dat is zeker gelukt, mede door jou mooie woorden.

Wij zijn blij dat we voor een BABS hebben gekozen, zo voelde ‘ja’ tegen elkaar zeggen extra bijzonder door de uitgebreide verhalen die we daarvoor gehoord hadden. Nog steeds horen we mensen tegen ons zeggen, wat hadden jullie een geweldige ambtenaar, ze wist jullie precies te omschrijven zoals jullie zijn. De vader van Lieselotte was een half jaar voor de bruiloft overleden maar door jou mooie woorden hadden niet alleen wij, maar ook een hoop van onze gasten het gevoel dat hij erbij was, dank hiervoor. Ondanks dat we een hoop mensen in de zaal hadden zitten, bracht jij toch een intiem gevoel in de zaal en luisterde iedereen aandachtig naar jou.

Een ceremonie met een lach en een traan, tranen hebben zeker gevloeid maar wat hebben we ook hard gelachen en daarom enorm genoten van alles wat we hoorden.

Veel liefs onze dank is groot,
George & Lieselotte