Ivo & Noortje

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Ivo & Noortje

“Jeanette denkt goed mee, heeft goede en leuke ideeën en laat de keuze helemaal bij het stel dat gaat trouwen.”

Wij vonden het erg prettig dat Jeanette bij ons thuis is geweest om kennis te maken en met elkaar af te stemmen of er een klik is. Daarna is ze nog een keer bij ons thuis geweest om te bespreken wat wij graag wilden tijdens onze ceremonie. Ze denkt goed mee, heeft goede en leuke ideeën en laat de keuze helemaal bij het stel dat gaat trouwen.
Ook is ze goed bereikbaar voor vragen o.i.d..
Wat wij ook Leuk vonden is dat ze vooraf contact heeft gezocht met naaste familie, getuigen, ceremoniemeesters etc. om de ceremonie nog persoonlijker te maken.

Wij hebben enorm van de ceremonie genoten! De speech van Jeanette voor ons was echt geweldig! Alle belangrijke momenten en personen kwamen erin voor, ze vertelde op een prettige en grappige manier.
Jeanette heeft het heel persoonlijk gemaakt, wat wij graag wilden. Ook heeft ze met ons meegedacht hoe de overleden dierbaren een plekje konden krijgen tijdens onze ceremonie, zonder dat het te heftig werd. Dit hebben we gedaan door zelf twee kaarsen aan te steken.
Ook vonden wij het erg mooi dat de getuigen gesproken hebben en dat wij zelf iets tegen elkaar hebben gezegd. Voor onze speeches heeft ze een passend en persoonlijk ‘boekje’ laten maken, mooi detail.

Wij zouden Jeanette omschrijven als open, vrolijk, warm en vriendelijk. Daarnaast is ze in voor een grapje, ze luistert naar je wensen en is prettig in de omgang.
Al met al een geweldige vrouw om door getrouwd te worden!

Ivo & Noortje