Laura & Ruben

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Laura & Ruben

“De huwelijksceremonie was super persoonlijk, waarbij Jeanette, met behulp van de gasten, ons echt tot het middelpunt maakte. ”

Met meer dan 100 gasten, in de buitenlucht, wist Jeanette er een geweldige ceremonie van te maken. 
28 augustus was onze dag, geweldig! Het weer zat mee en we werden verrast door zoveel lieve mensen om ons heen. Met meer dan 100 gasten, in de buitenlucht, wist Jeanette er een geweldige ceremonie van te maken. Want als je Jeanette als ambtenaar hebt, dan staat er ook echt iemand; betrokken, serieus, grappig maar vooral zo enthousiast!

Een jaar voor onze trouwdag ontmoetten wij Jeanette op een trouwbeurs. Direct wisten wij dat zij degene voor ons was om ons huwelijk te voltrekken. En precies wat wij op dat moment voelden maakte Jeanette waar tijdens de ceremonie. Het was een warme ceremonie met een lach en een traan. Super persoonlijk, waarbij zij, met behulp van de gasten, ons echt tot het middelpunt maakte.

Niets dan lovende woorden van ons en alle gasten over Jeanette. Kortom, een fijn mens, geweldige trouwambtenaar, met Jeanette heb je de juiste trouwambtenaar gevonden!