Maarten & Bianca

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Maarten & Bianca

“Zij maakt het verschil”

Tijdens onze zoektocht naar een trouwambtenaar die ons in Frankrijk wilde trouwen, kwamen wij terecht op de website van Jeanette. Ik (Bianca) had meteen het gevoel dat ze een leuk mens zou zijn en vanaf het eerste mailtje werd dit gevoel bevestigd.

Zij maakt het verschil

Tijdens onze zoektocht naar een trouwambtenaar die ons in Frankrijk wilde trouwen, kwamen wij terecht op de website van Jeanette. Ik (Bianca) had meteen het gevoel dat ze een leuk mens zou zijn en vanaf het eerste mailtje werd dit gevoel bevestigd. Ons eerste telefoongesprek, onze ontmoeting, alles klopte. Haar spontaniteit, openheid en humor, ze paste bij ons en bij het “avontuur” wat wij voor ogen hadden. Want een avontuur zou het worden. Een dag van te voren “afreizen” naar Valkenburg. Daar zo vroeg, snel en onofficieel als mogelijk ons huwelijk voltrekken. Dan direct de auto in naar ons huisje in Frankrijk om daar de ceremonie zo officieel en persoonlijk mogelijk te laten plaatsvinden. En dat is meer dan gelukt!

Natuurlijk hielp het mooie weer mee, de prachtig versierde tuin en de staande ovatie van al onze familie en vrienden toen we beiden met onze eigen kinderen het veld opkwamen. Maar het meest indrukwekkend van alles was de speech van Jeannette en daar waren al onze gasten het over eens. Ze vertelde over ons leven, alsof ze ons jaren vanaf de zijlijn had gevolgd. Sprak alle dingen uit die zo belangrijk waren om te horen voor hen die er waren en hen die er niet meer zijn.

Lieve Jeanette, wat zijn wij blij dat we jou gekozen hebben als onze buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand, want als je iets bent dan is het wel BUITENGEWOON!

Dankjewel voor alles. Liefs Bianca en Maarten