Mick & Remco

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Mick & Remco

“Een ceremonie die je tot in je diepste raakt.”

Tijdens onze zoektocht naar een eigen BABS, kwamen we eigenlijk per toeval terecht bij Jeanette. Omdat je toch in de buurt woont besloten we om even kennis te maken. Dat ‘even’ werd een hele avond en daarna waren wij gelijk verkocht: deze toffe vrouw moet ons gewoon trouwen.

Op vrijdag 28 juni 2019 mochten wij elkaar het ja-woord geven op de Westerbouwing in Oosterbeek. Jeanette heeft er een prachtige ceremonie van gemaakt. Precies volgens onze wensen: een ceremonie die je tot in je diepste raakt. Gevuld met verhalen van onszelf, onze familie en vrienden. Met een traan, maar vooral met veel gelach. Met alleen maar liefde. Jeanette vertelde over ons leven, alsof ze er zelf bij was geweest.

En dat geeft precies aan hoe ze is: een vakvrouw pur sang. Jeanette voelt als familie, als die vriend die je door en door kent. Hoe gaaf is het dan ook dat juist zó iemand je mag trouwen.

We hebben enorm met haar gelachen. Wat een lol hebben we gehad. Het contact met Jeanette was daarom erg prettig. Ze deed er alles aan om ons het naar de zin te maken. ‘’Het is jullie dag’’ zei ze. Maar voor ons is het meer, voor ons is het ook háár dag! Voor altijd!

Mick & Remco

Foto credits; Karin Keesmaat kijk-kunst.nl