Nathan & Elaine

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Nathan & Elaine

“We waren er al gauw over uit dat Jeanette onze Babs zou worden en daar hebben we geen moment spijt van gehad.”

Vanaf de eerste ontmoeting was ik (de bruid) enthousiast. Ze vertelde met zoveel liefde en passie over haar mooie en bijzondere vak. Bij thuiskomst heb ik met net zo veel enthousiasme aan mijn toen nog aanstaande verteld over deze ontmoeting. Ik zei tegen hem: ‘met haar moeten we echt een afspraak maken.’

De volgende dag direct een mailtje gestuurd, waarna ik al snel een telefoontje kreeg van Jeanette om een afspraak te maken. We zaten nog z’n 1,5 jaar voor de bruiloft, de eerste kennismaking bij ons thuis was een feit en we waren er al gauw over uit dat Jeanette onze Babs zou worden en daar hebben we geen moment spijt van gehad. In aanloop naar de bruiloft hebben we elkaar geregeld gezien, gesproken of gemaild. Dit maakte het allemaal heel persoonlijk en vertrouwd en daardoor hoorde ze er echt bij op onze trouwdag.

Jeanette is een liefdevolle, enthousiaste en warme vrouw die heel veel tijd en energie steekt in haar bruidsparen voor wie zij een Babs mag zijn. Mede door haar hebben wij een fantastische, bijzondere en niet te vergeten tropische bruiloft in eigen land gehad en ook nog is op een super mooie locatie.

Van onze gasten krijgen wij veel complimenten over onze Babs, iedereen vond het zo bijzonder hoe onze ceremonie was. Nu ruim twee maanden na de bruiloft kijken we met veel plezier terug naar onze trouwfilm en foto’s en staat de afspraak gepland om na te kletsen met Jeanette.

Super bedankt voor alles!

Veel liefs,

Elaine & Nathan Scherff
en een pootje van Puck en Tess