Nick & Laura

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Nick & Laura

“Tijdens onze ceremonie was er ruimte voor ALLES!”

Een blijvende herinnering aan onze trouw ceremonie! Onze dag, waarin de ceremonie een grote rol speelde heeft Jeanette tot iets onvergetelijkst gemaakt.

Na een kennismakingsgesprek bij Jeanette thuis waren wij direct overtuigd dat Jeanette onze trouwambtenaar moest worden.

Het was een spontaan gesprek, waar alles aan bod kwam. Geen interview waarin ze informatie uit ons trok, maar gewoon een gezellige avond waarin we over onze liefde voor elkaar uit spraken. Een aantal weken voor de bruiloft hebben wij bij ons thuis afgesproken om nog eens met elkaar te praten over de ceremonie.
Een fijn gesprek waar veel onderwerpen aan bod zijn gekomen. De liefde, ons leven en onze wensen. Wij vertrouwden Jeanette volledig.,- acht september 2017 – onze grote dag.
De ceremonie was een FANTASTISCH! Onze levens verhalen vertelt door Jeanette, persoonlijke speeches van onze getuigen,..een ceremonie waarin gehuild én gelachen werd, onze eigen geschreven trouwgeloftes die we aan elkaar uitspraken, een moment van herdenking aan onze dierbaren die er niet bij waren en vooral de liefde gevierd!
Tijdens onze ceremonie was er ruimte voor ALLES! Wij zijn zó dankbaar dat we Jeanette ontmoet hebben. Zij heeft onze dag nog mooier gemaakt!
Bedankt daarvoor!

Veel liefs,
Nick en Laura Nielsen