Ramona & Walter

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Ramona & Walter

“Alles wat beloofd was, is ook waargemaakt”

Op de “open toptrouwlocatie route” zijn we gaan kijken bij “De Bronckhorsthoeve” in Brummen. Hier was ook Jeanette aanwezig. Na een super leuk en gezellig gesprek zijn wij met een heel goed gevoel naar huis gegaan. Nadat de datum en locatie bekend waren hebben we dan ook direct contact opgenomen met Jeanette met de vraag of ze die datum nog beschikbaar was. Dit was het geval en dus hebben we haar gevraagd ons te trouwen.

Wat zijn we blij dat we die beslissing genomen hebben want alles wat beloofd was, is ook waargemaakt. De gesprekken bij ons thuis waren erg gezellig en informeel en dat gaf een heel vertrouwd gevoel. Tijdens die gespreken kwam een wens van ons naar voren dat wij graag een gedeelte van onze trouwtoespraak in het Duits wilde hebben i.v.m. Duitse familie. Ook dit heeft Jeanette super gedaan en ook nog eens de volledige toespraak laten vertalen in het Duits en er een mooi boekje van laten maken voor alle Duitse gasten zodat iedereen de toespraak ook kon volgen en begrijpen. Al met al een Top dag met een Top toespraak. Erg persoonlijk en met een Lach en een traan maar vooral met veel humor.

Lieve Jeanette we zijn zo blij met wat jij voor ons hebt gedaan. Jij hebt er voor gezorgd dat dé dag voor ons echt onvergetelijk is geworden!

Ramona en Walter

Foto credits – elainefotografie.nl