Rick & Sharon

Trouwen,

gewoon heel bijzonder...

Rick & Sharon

“De ceremonie was vlot, humoristisch maar raakte ook de gevoelige snaar. Precies genoeg van alles en zoals wij hadden gehoopt dat het zou zijn.”

Lieve Jeanette,

6-6-2015 was onze grote dag! Tijdens de kennismaking hadden we meteen het goede gevoel bij jou als Babs. Het contact ging vanzelf en ook onze dochter was meteen enthousiast en druk met je aan het kletsen.

Je dacht met ons mee en voelde goed aan hoe wij het wilde gaan doen. Het contact verliep heel prettig en persoonlijk! De ceremonie heb je super verzorgd. Erg leuk ook hoe je onze dochter bij alles hebt betrokken. Het wispelturige gedrag van een driejarige peuter liet jou niet van je stuk brengen. Heerlijk om te zien hoe je daar mee om ging. De ceremonie was vlot, humoristisch maar raakte ook de gevoelige snaar. Precies genoeg van alles en zoals wij hadden gehoopt dat het zou zijn. Jeanette je bent een gezellige, vlotte, lieve en ad remme vrouw en we zijn heel blij dat jij onze ceremonie hebt verzorgt. We hadden er vanaf het begin af aan een goed gevoel over en dat heb je helemaal waargemaakt. We konden het helemaal loslaten en dat is super fijn op zo’n dag!

Bedankt!

Liefs Rick en Sharon